info@praktijkwillemspark.nl

Werken bij Willemspark

Persoonlijkheid

Hechting

Trauma

Een plek voor ontwikkeling

Wil je werken in een GGZ-instelling – die zowel evidence based als best practice werkt – en hecht je inhoudelijke en ethische waarde aan psychodynamisch conceptueel denken? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren.


De intern gehanteerde ontwikkelingsvisie aangaand leren en ontwikkelen in Willemspark Psychotherapie heet Permanente Vorming. Wij worden namelijk continue (zelf) gevormd en wij vormen anderen.


Scholing en ontwikkeling staat centraal in Willemspark Psychotherapie.

Openstaande vacatures

Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog
16 – 32 uur per week

Ben je een ervaren Psychotherapeut/Klinisch psycholoog en wil je je in de praktijk verder ontwikkelen, kom dan bij ons werken. Vind je het daarnaast inspirerend om zelf opgeleid te worden bij de NPaV of de NVPP (of een andere psychodynamische verdieping), dan is Willemspark de plek om te werken en verder te leren.

GZ-Psycholoog
16 – 32 uur per week

Ben je GZ psycholoog en wil je je in de praktijk verder ontwikkelen, kom dan bij ons werken.

GZ-Psycholoog in opleiding tot Psychotherapeut
16 – 32 uur per week

Ben je gericht op een verdieping in je beroepsidentiteit en wil je vanuit het psychodynamische psychotherapeutische paradigma werken? Dan is GGZ-instelling Willemspark in Den Haag dé plek om je verder te ontwikkelen en te werken in een fijn en collegiaal team.

Psychiater (of psychiater i.o.)
8 – 32 uur per week

Ben je een psychiater die naast psychiatrische diagnostiek en behandeling eveneens procesgerichte psychotherapie wenst te doen en zich verder wenst te scholen in psychodynamisch denken? Eveneens kunnen degenen, die binnen afzienbare tijd zich specialiseren tot psychiater, reageren op deze vacature.

Basis Psycholoog 24 - 32 uur per week

Ben je basispsycholoog, wil je je in de praktijk verder ontwikkelen en gevormd worden in psychodynamisch denken? Kom dan bij Willemspark Psychotherapie werken!

Heeft u vragen?

Twijfel niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag.