Over ons

Wij zijn Praktijk Willemspark, een praktijk voor Psychotherapie, in het centrum van Den Haag. In onze praktijk bieden we psychotherapie aan volwassenen en adolescenten die last hebben van psychische klachten en een verwijzing hebben van hun huisarts binnen de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGz). Daarnaast biedt Praktijk Willemspark psychodiagnostiek voor volwassenen en adolescenten. Naast deze trajecten kan een volwassene op eigen verzoek (zonder verwijzing van de huisarts) onze praktijk bezoeken voor vragen over persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Praktijk Willemspark is een praktijk waarin psychotherapeuten in nabije samenwerking met andere professionals werken om elke cliënt die zich aanmeldt zo nauwkeurig mogelijk te onderzoeken en een zo passend mogelijke vorm van psychotherapie aan te bieden. Wij zetten ons dagelijks in om door middel van psychotherapie een ruimte te scheppen waar onze cliënten voor langere tijd stil kunnen staan bij zichzelf. In en door het therapeutisch gesprek wat op gang komt  wordt duidelijk wat de pijn- en knelpunten zijn en wat nodig is om hier aandacht aan te geven.

Daarnaast is Praktijk Willemspark erkend als praktijkopleidingsinstelling voor de psychotherapie opleiding. Dit betekent dat er in onze praktijk ook psychotherapeuten in opleiding werken.