info@praktijkwillemspark.nl

Over ons

Persoonlijkheid

Hechting

Trauma

Over Willemspark Psychotherapie

In Willemspark Psychotherapie werken psychotherapeuten, psychiaters, systeemtherapeuten, vak therapeuten en andere specialisten samen aan uw behandeling. Wij bieden basis-ggz en specialistische ggz aan (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar) en passen de laatste inzichten en bewezen effectieve methoden toe op het gebied van de psychotherapie. 

Over Praktijk Willemspark

Verwijzing

Willemspark Psychotherapie is een specialistische ggz-instelling. Om een behandeling bij ons te kunnen starten, moet u een verwijsbrief hebben van de huisarts of van een andere zorgverlener. 

 

Heeft u geen verwijsbrief? Ook dan kunt u bij ons terecht, maar dan wordt uw behandeling niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Dit is belangrijk om te weten over wat we niet bieden

– Wij werken binnen kantooruren, wij hebben geen crisisdienst of 24 uursopvang;

 

– Wij werken niet primair volgens de classificaties van de DSM. De DSM-classificatie die wij dienen te stellen is secundair en is op zichzelf staand niet leidend voor uw behandelproces. Wij werken mensgericht en procesgericht. Vanuit een open blik gaan wij met u op onderzoek naar de kwesties die er voor u toe doen op het gebied van uw sociaal-emotioneel functioneren. 

Heeft u vragen?

Twijfel niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag.