info@praktijkwillemspark.nl

Opleidingen

Persoonlijkheid

Hechting

Trauma

Willemspark Psychotherapie is een erkende praktijkopleidingsinstelling voor de post-doctorale opleiding tot psychotherapeut.De Vednorm, die beschreven is in het Kwaliteits- en Erkenningskader van praktijkopleidingsinstellingen wordt gehanteerd.Wij dienen onszelf steeds bij te scholen! In ons werk veld kunnen wij nooit zeggen dat wij klaar zijn met leren. Wij zijn namelijk zelf het instrumentarium.Dit is wat wij intern en extern doen om ons denken scherpzinnig en fijngevoelig te houden!
  • Tentatief Hypothetisch Overleg – alle clienten dienen daar besproken te worden vanuit multidisciplinair perspectief.
  • Intervisie vrije associatie, 1x per week
  • Groepssupervisie onder begeleiding van psychoanalytica Gerda Frijda, 1x per 2 wk.
  • Werkbegeleiding intern – visie document Permanente Vorming
  • Supervisie extern
  • Scholing extern
  • Scholing intern – referaten, workshops, deskundigheidsbevorderin
  • Onze eigen therapie
  • Filmavonden

De opleidingen die wij op dit moment bieden zijn:

Opleiding tot psychotherapeut

Willemspark Psychotherapie is een erkende praktijkopleidingsinstelling voor de post-doctorale beroepsopleiding tot psychotherapeut. Vanuit de veldnorm, die beschreven is in het kwaliteits- en erkenningkader van praktijkopleidingsinstellingen ten behoeve van de psychologische vervolgopleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, wordt er binnen Willemspark Psychotherapeut gewerkt.

In februari of maart 2024 komen er vacatures voor de opleiding die start in april 2025. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Vincent Bol.

Momenteel leiden wij een GZ-psycholoog in officieus op tot psychotherapeut. Dit betekent dat zij vanuit de structuur en inbedding werkt die wij taxeren als noodzakelijk voor een GZ psycholoog.

Opleiding tot GZ-psycholoog

Vanuit de samenwerking met Praktijk 2005 werken er twee GZ-psychologen in opleiding bij Willemspark Psychotherapie ten behoeve van het deel-psychotherapeutisch gedeelte van hen opleiding tot GZ-psycholoog.

 

De interne opleiders (met veel klinische ervaring) in Willemspark Psychotherapie zijn Gerda Fryda en Barend van Giessen.

Heeft u vragen?

Twijfel niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag.