Mila Remijsen

Mila Remijsen is binnen Praktijk Willemspark werkzaam als psychotherapeut. In 2004 rondde ze haar studie Psychologie af aan de Universiteit Leiden. Na haar afstuderen heeft ze de vervolgopleidingen tot GZ-psycholoog, Specialistisch Groepstherapeut NVGP en Psychotherapeut afgerond. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), van de Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en Groepspsychotherapie (NVGP) en van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP).

Tussen 2004 en 2017 was ze binnen Parnassia Groep op verschillende afdelingen werkzaam en heeft ze zich hier ontwikkeld op vlak van onder meer de behandeling van arbeidsgerelateerde problematiek, persoonlijkheidsproblematiek en traumagerelateerde problematiek. Ze is vertrouwd met zowel individuele behandelvormen als groepsbehandelingen, zowel binnen de ambulante als klinische setting. Verder is ze actief als docent. Sinds 2017 is Mila woonachtig in Berlijn en vanaf begin 2019 heeft ze als psychotherapeut ervaring opgedaan op vlak van behandelen via beeldbellen.

Nadat er eerst een intake op locatie bij Praktijk Willemspark plaatsvindt, behandelt ze via beeldbellen. Vanwege het feit dat ze via dit medium behandelt, biedt ze enkel in tijd afgebakend de behandelvorm Affect Fobie Therapie (AFT) aan. Behandeling is mogelijk in het Nederlands en het Engels.

Mila werkt vanuit een integratieve, persoonsgerichte benadering. Doorheen de tijd heeft ze geleerd dat elke persoon, elk probleem en elk therapeutisch proces uniek is. Tegelijkertijd zijn er raakvlakken. Aandachtig aanwezig zijn binnen dit spanningsveld vindt ze belangrijk.

Ook is Mila lid van de Specialistisch Groepstherapeut NVGP, Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie, Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica & Groepspsychotherapie en Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten.

Aanmelden voor Mila Remijsen

Gebruik hiervoor het aanmeldformulier. Eveneens kunt u mij bellen op 0639699602.

Actuele wachttijden

Eerste contact
Er is ruimte voor aanmelding.

Intake                       
Er is ruimte voor aanmelding.

Behandeling
Er is ruimte voor aanmelding.

BIG-register Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer 89911687525

BIG-register Psychotherapeut, BIG-nummer 11911687516