info@praktijkwillemspark.nl

Iliana Borisova

Persoonlijkheid

Hechting

Trauma

Iliana is psychiater en groepstherapeut. Iliana heeft haar diploma geneeskunde in Leiden gehaald, en de opleiding tot psychiater heeft ze bij Antes (Rotterdam) gedaan. Tijdens de opleiding tot psychiater heeft Iliana ervaring opgedaan met MBT (mentaliseren bevorderende therapie), IPT (interpersoonlijke psychotherapie) en EMDR. Zowel tijdens de opleiding als daarna als psychiater heeft Iliana ervaring opgedaan met groepspsychotherapie. Iliana is inmiddels geregistreerd groepstherapeut.

Iliana deed ervaring op op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek, trauma, maar ook breder binnen een algemene polikliniek en het werken met ernstige psychiatrische aandoeningen binnen een FACT-team.

Binnen Praktijk Willemspark/Praktijk Noordeinde geeft Iliana individuele en groepspsychotherapie. In haar werk vindt Iliana het contact met cliënt en opbouwen van een vertrouwensband erg belangrijk. Onze patronen komen het meest naar voren als we in contact met andere mensen zijn. Dat neemt Iliana mee in haar werk als groepstherapeut. Ze is gefascineerd door de kracht van groepsdynamiek als een therapeutisch middel.  Na het behalen van haar registratie als groepstherapeut is Iliana nu bezig om specialistisch groepstherapeut te worden.


BIG-nummer psychiater: 39910671801

Heeft u vragen?

Twijfel niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag.