Anoek Hoijtink

Anoek is binnen Praktijk Willemspark werkzaam als psycholoog en psychotherapeut in opleiding.

Zij studeerde in 1994 af als basispsycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast volgde ze de master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Geïnteresseerd in zowel de klinische – als de economische psychologie, gaf zij haar carrière gedurende de afgelopen 20 jaar in het bedrijfsleven vorm. Ze werkte onder andere bij Unilever, was eigenaar/directeur van adviesbureau Branddoctors en gedurende een aantal jaren verantwoordelijk voor zakelijke partnerships bij Unicef. In deze rollen deed ze veel ervaring op in de coaching en psychologische begeleiding van collega’s met werk gerelateerde problematiek als stress en burn-out.

Anoek heeft tevens ervaring met de begeleiding van hechtingsproblematiek en vroegkinderlijk trauma in de context van (internationale) adoptie. Ze werkt hierbij bij voorkeur ook systeemgericht.

Binnen Praktijk Willemspark ontwikkelt Anoek zich vanuit haar drijfveer om mensen te helpen in hun persoonlijk proces om barrières te overwinnen, inzicht te krijgen in eigen gedrag en gevoel en verdriet en pijn te verwerken. Om stap voor stap grip te krijgen op het (werkende) leven. Ze werkt als psycholoog en is psychotherapeut in opleiding aan de RINO Utrecht. Ze werkt graag cliëntgericht en integratief.

Voor Anoek is een veilige werkrelatie tussen de cliënt en haarzelf de basis om samen uitdagingen aan te gaan en de behandeling vorm te geven.

Aanmelden voor Anoek Hoijtink

Gebruik hiervoor het aanmeldformulier. Eveneens kunt u mij bellen op 06-21416031.

Actuele wachttijden

Eerste contact
Er is ruimte voor aanmelding.

Intake                       
Er is ruimte voor aanmelding.

Behandeling
Er is ruimte voor aanmelding.